www.infoglobe.sk » Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Podmienky ochrany osobných údajov

 

I. Základné ustanovenia

 

Správcom osobných údajov podľa č. 4 bod 7 nariadenia Európskeho parlamentu a Rady EU 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov (ďalej len GDPR) je firma infoglobe sk s.r.o., IČ: 52884554 so sídlom Pekárska 4, 917 01 Trnava (ďalej len „správca“).

Kontaktné údaje správcu sú


Adresa redakcie: Dunajská 4, 811 08  Bratislava 1

Email: 4gsyQOQa9~Bq2~6_Tlx

Osobnými údajmi klienta sa rozumie meno, priezvisko, email a korešpondenčná adresa.
 

II. Zdroje a kategórie spracovávaných osobných údajov

 

Správca spracováva osobné údaje, ktoré mu klient poskytol alebo ktoré získal na základe plnenia objednávky klienta.

 

III. Zákonný dôvod a účel spracovania osobných údajov

 

Zákonným dôvodom spracovania osobných údajov je


- Plnenie zmluvy medzi klientom a správcom podľa čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR.

- Oprávnený záujem správcu na poskytovanie priameho marketingu, tzn. zasielanie obchodných oznamov a newsletterov, podľa čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR.
- Súhlas klienta so spracovaním pre účely priameho marketingu podľa čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR v spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o niektorých službách informačnej spoločnosti v prípade, že nedošlo k objednávke tovaru alebo služby.


Účelom spracovania osobných údajov je


- Účasť klienta vo fotosúťaži na portáli Infoglobe.sk, jeho stotožnenie ako autora fotografie a prípadný spätný kontakt pre odovzdanie výhry.

- Vybavenie objednávky klienta a výkon práv a povinností vyplývajúcich zo vzájomného zmluvného vzťahu. Pri objednávke sú vyžadované osobné údaje, ktoré sú  nutné pre úspešné vybavenie objednávky (meno, adresa, kontakt), poskytnutie osobných údajov je nutnou požiadavkou pre uzatvorenie a plnenie zmluvy, bez poskytnutia osobných údajov nie je možné zmluvu uzatvoriť či ju zo strany správcu plniť.
- Zo strany správcu nedochádza k automatickému individuálnemu rozhodovaniu v zmysle čl. 22 GDPR.
 

IV. Doba uchovávania údajov

 

Správca uchováva osobné údaje po dobu piatich rokov, alebo po dobu než je zo strany klienta súhlas so spracovaním údajov odvolaný, najmenej však po dobu nutnú k výkonu povinností a práv vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi klientom a správcom a uplatňovanie nárokov z týchto zmluvných vzťahov.
Po uplynutí tejto doby správca osobné údaje vymaže.

 

V. Prijímatelia osobných údajov (subdodávatelia správcu)

 

Prijímatelia osobných údajov sú

- osoby podieľajúci sa na organizácií spotrebiteľskej súťaže, jej vyhodnotením a rozosielaním cien

- podieľajúci sa na dodaní tovaru a realizáciu platieb na základe objednávky a zabezpečujúci služby prevádzkovania e-shopu

- zabezpečujúci marketingové služby

Správca nebude poskytovať a predávať osobné údaje do tretích krajín (mimo EU) ani medzinárodným organizáciám.
 

VI. Práva klienta

 

Za podmienok stanovených v GDPR má klient právo


- na prístup k svojím osobným údajom podľa čl. 15 GDPR
- na opravu osobných údajov podľa čl. 16 GDPR,  príp. obmedzenie spracovania podľa čl. 18 GDPR
- na výmaz osobných údajov podľa čl. 17 GDPR
- vzniesť námietku proti spracovaniu podľa čl. 21 GDPR
- na prenositeľnosť údajov podľa čl. 20 GDPR
- odvolať súhlas so spracovaním písomne alebo elektronicky na adresu alebo email - - správcu uvedený v čl. III. týchto podmienok.

Ďalej má klient právo podať sťažnosť na Úrade na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky v prípade, že sa domnieva, že bolo porušené jeho právo na ochranu osobných údajov.


VII. Podmienky zabezpečenia osobných údajov

 

Správca prehlasuje, že prijal všetky technické a organizačné opatrenia k zabezpečeniu osobných údajov v plnom súlade s GDPR.
Správca prehlasuje, že k osobným údajom majú prístup iba ním poverené osoby.


VIII. Záverečné ustanovenia

 

Odoslaním fotografie do súťaže cez formulár na webe Infoglobe a zaškrtnutím príslušného políčka klient potvrdzuje, že sa zoznámil s podmienkami ochrany osobných údajov, a že ich v celom rozsahu prijíma.
Odoslaním objednávky z internetového objednávkového formulára a zaškrtnutím príslušného políčka klient potvrdzuje, že je zoznámený s podmienkami ochrany osobných údajov, a že ich v celom rozsahu prijíma.
Správca je oprávnený tieto podmienky zmeniť. Pokiaľ dôjde k zmene resp. k novej verzii podmienok ochrany osobných údajov zverejnených na webe Infoglobe.sk.

 

Tieto podmienky nadobúdajú účinnosti dňom 1. 5. 2018.

Lokácia:

Slovenská republika
Kalendár akcií:

Partneri:

Aj vďaka vám sme získali certifikát:

Dôveryhodná firma 2017

 

Fotosúťaž:

Jesenná atmosféra

31. 8. – 31. 10. 2021
1. cena:
Knižný sprievodca z vydavateľstva Dajama
2. cena:
Obrazová publikácia z vydavateľstva CBS + mapa
3. cena:
Festivalový balíček Infofest 2021
1. cena redakcie:
Krásny šperk od Zlatníctva MILI
2. cena redakcie:
Darčeková kazeta Vincentka + respirátory FFP2
3. cena redakcie:
Vstupenka na ONLINE cestovateľskú besedu od Cestovateľského kina

Aktuality:

20.10.2021
V poradí 16. ročník festivalu Horyzonty sa tento rok uskutoční v termíne od 11. do 13. novembra 2021. Trenčiansky festival divákom predstaví filmy v tradičnom šate, v podobe premietania v kinosále, no po pozitívnej skúsenosti a priaznivých diváckych ohlasoch z minulého roka, si budú môcť festivalový program pozrieť diváci aj online.
19.10.2021
Transparency International Slovensko spustilo zaujímavý projekt, ktorý sa zameriava na podporu férového podnikania a etického nakupovania. V úvodnej fáze sa zameriava na hotelový sektor, avšak v budúcnosti má ambície sa rozšíriť i na iné segmenty trhu, napríklad na sektor kúpeľníctva, stravovacích služieb a podobne.
16.10.2021
Najlepšie svetové zimné filmy v rámci filmového festivalu Snow Film Fest uvidíte už od októbra do decembra vo väčšine českých a slovenských regiónov. Tento rok vás čaká dovedna 6 skvelých filmových zážitkov, ktoré sa dostali na výslnie a ocenia ich nielen vyznávači extrémnych zážitkov.
Archív aktualit

Do osobitej pozornosti:

Oznamy a upozornenia pred cestovaním do zahraničia nájdete TU (vrátane výskytu koronavírusu COVID-19).

Pridajte sa a súťažte!

Každý týždeň na facebooku nová súťaž o hodnotné ceny!

TOP 5 MIEST na Ukrajine:

Ukrajina

Prinášame vám mestské tipy na výlety, ktoré sa určite oplatí vidieť.

 

Pripjať – mesto ruín a duchov

Ľvov – chute, vône a tóny západnej Ukrajiny

Kyjev – Starobylá metropola

Zakarpatská oblasť – miestna turistika

Užhorod – raj prvorepublikovej architektúry

 

Pokiaľ hľadáte ešte viac cestovateľsky atraktívnych miest, tak sa inšpirujte TU.

Najčítanejšie články:

Mobilná aplikácia :

aplikácia Infoglobe

stiahnuť zadarmo pre Androidstiahnuť zadarmo pre iPhone 

 

Interaktívne katalógy:

Ďakujeme:

Google hodnotenie

dnes:piatok 22. 10. 2021
sviatok:Sergej
dnes:
piatok 22.10.
13 °C
zajtra:
sobota 23.10.
10 °C

TIP: Pre vaše zariadenie je k dispozícii mobilná aplikácia INFOGLOBE, stiahnuť TU.

X

TIP: Pre vaše zariadenie je k dispozícii mobilná aplikácia INFOGLOBE, stiahnuť TU.

X